Apparaten en accessoires
Curryketchup
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 potten
Ingrediënten
-
augurken in stukjes gesneden150 g
-
uien in helften gesneden150 g
-
ongezouten boter60 g
-
suiker40 g
-
currypoeder (40 g) (bijv. Zanzibar of Madras kerriepoeder)4 el
-
tomatenblokjes uit blik1000 g
-
ketchup500 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)70 g
-
zout plus extra naar smaak2 tl
-
sambal oelek (20 g)2 tl
-
1 vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)vleesbouillonpasta, huisgemaakt1 tl
-
fruitazijn20 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 pot
Eiwitten
8 g
Calorieën
1680 kJ /
401 kcal
Vetten
15 g
Vezels
6.9 g
Koolhydraten
56 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pizza Bianca met Artisjok en Truffelolie
Geen beoordelingen
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Geen beoordelingen
Geflambeerde uientaart
Geen beoordelingen
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Geen beoordelingen
Tomatenketchup
1u. 15min
Vloeibare custard
Geen beoordelingen
Maanzaad-mayonaise
Geen beoordelingen
Tequila 'Refresher'
5min
Tomaat en Chili jam
1u. 15min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min
Chocoladeroomijs
12u.
Vanilleroomijs
12u.